Dental Alliance
November 28, 2023

De Zilele Municipiului Roman, am primit o veste extraordinară pentru romașcani: continuăm investițiile în infrastructura de apă!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, în prezența domnului Claudiu Răcuci – secretar de stat, am semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea completă a rezervorului de apă de 5000 de metri cubi de la gară. Acest proiect face parte din lista obiectivelor de finanțare a Programului “Anghel Saligny”, iar valoarea totală a contractului se ridică la 4.946.694 de lei.
Rezervorul de apă de la gară este un element esențial pentru asigurarea apei potabile în municipiul Roman, o rezervă sigură de apă, de care trebuie să dispunem rapid.
Urmare a tuturor demersurilor pe care le-am întreprins, alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, domnul George Lazăr – președintele PNL Neamț, vom beneficia de fonduri pentru realizarea lucrărilor necesare, care includ înlocuirea echipamentelor vechi și deteriorate, precum și modernizarea infrastructurii aferente. De asemenea, se vor efectua lucrări de izolare termică și hidroizolație, pentru a preveni pierderile de apă și a asigura un mediu optim de stocare.
Avem proiectul și cel mai important – finanțarea! Urmează etapele de execuție, pe care le voi urmări să fie făcute optim și la timp, astfel încât să vedem o îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă și să asigurăm calitatea și cantitatea necesară pentru consum.
Așa cum am promis, prin investiții adecvate în infrastructură, vom crea condiții optime de trai și vom dezvolta comunitatea!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap