Dental Alliance
December 9, 2023

Ministru Secretar de Stat Bogdan Dumea: 94 milioane de euro vor fi alocați pentru conectarea a 945 de sate la internet de foarte mare viteză.

0

Side view of elderly male worker surfing internet on tablet while sitting in field with wheat field in rural area. Senior farmer browsing tablet in wheat field

YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

94 milioane de euro vor fi alocați pentru conectarea a 945 de sate la internet de foarte mare viteză.
Azi, de Ziua internațională a telecomunicațiilor și a societății informaționale, sărbătorim și recunoaștem rolul semnificativ pe care rețelele de comunicații și schimbul de informații îl joacă în conectarea oamenilor dincolo de granițe, culturi și societăți. Progresele în telecomunicații au transformat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unul cu celălalt.
Veștile bune sunt ca în ultima perioadă România a înregistrat un progres notabil în ceea ce privește conectivitatea. Acoperirea de bandă largă de mare viteză a crescut până la 82%, dar se situează încă în urma mediei UE care este de 86%.
Vestea și mai bună este ca MCID, în calitate de coordonator de reforme și investiții aferente Componentei 7. Transformarea digitală din PNRR, împreună cu Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale în calitate de Agenție de Implementare pentru Investiția I11. “Implementarea unei scheme de sprijinire a utilizării serviciilor de comunicații prin diferite tipuri de instrumente pentru beneficiari, cu accent pe zonele albe” din PNRR au lansat în consultare publică ghidul solicitantului pentru apelul aferent.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap