Dental Alliance
March 24, 2023

Acţiune de împădurire realizată de organizaţia PSD Neamţ

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

O acţiune de împădurire a fost realizată, joi, de organizaţia PSD Neamţ.

„Circa 2.500 de puieți de paltin și cireș vor crește mari acolo, și asta datorită tuturor celor care au dat o mână de ajutor. Acțiunea noastră a făcut parte din campania națională „PSD pentru o Românie verde”, prin care se dorește plantare a peste 500.000 de puieți la nivelul întregii țări. Pentru că de noi depinde să avem și să menținem un mediu curat, atât pentru noi, cât și pentru viitoarele generații”, a declarat primarul oraşului Târgu-Neamţ, Daniel Harpa.

Ne pasă de mediul în care trăim? Suntem conștienți că fiecare acțiune a noastră are efecte asupra naturii și asupra viitorului nostru? Campania națională ̂ , prin care ne propunem plantarea a cel puțin 500.000 de puieți la nivelul întregii țări, începe să își arate roadele. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în această acțiune. Vom continua să protejăm mediul în care trăim”, a declarat deputatul Ciprian Şerban. 

     

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap