Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Avansări în grad la ISU Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Ziua protecției civile a fost sărbătorită la sediul ISU Neamț prin depunerea jurământului, avansarea în grad înainte de termen, recompensarea unor cadre care s-au evidențiat în anul 2022 și trecerea în rezervă a unui ofițer.

Pe departe, cel mai emoționant moment a fost cel al depunerii jurământului militar pentru trei ofițeri și 24 de subofițeri.

“De azi înainte, prin voia voastră și ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiți demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute!” Acesta a fost îndemnul adresat de comandantul unității militarilor care tocmai rostiseră emotionantul legământ față de țară.

18 din subofițeriii nou încadrați care au care au depus azi jurământul vor încadra autospecialele din cadrul Detașamentului Piatra Neamț (8), Roman (8) și Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (2).

Al doilea moment însemnat al acestei activități a fost avansarea în grad a unor cadre, astfel:

– în gradul de locotenent colonel – mr. Blidescu Raluca (Compartimentul Financiar)
-în gradul de căpitan – lt. Huțu Cătălin (Inspecția de Prevenire)și lt. Popa Irina (Compartimentul Informare și Relații publice)
-în gradul de plutonier adjutant – plt. maj. Grosu Claudiu (Detașamentul Piatra Neamț) și plt.maj. Uncrop Daniel (Detașamentul Roman).

În cadrul festivității de azi au fost înmânate distincțiile primite de la Președintele României, pentru plt.adj. Ciucanu Ionuț și plt.adj. Istrati Adrian. Cei doi subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț au primit medalia “Meritul sanitar clasa a III a” cu însemn pentru militari în semn de apreciere pentru activitatea desfășurată în sprijinul semenilor.

Plt.adj. Radu Marian a primit distincția de “Salvatorul de onoare al județului Neamț”

Pentru domnul colonel Rusu Constantin a fost ultima zi de serviciu și ultima dată când a condus blocul de defilare.
Aproape 27 de ani a servit patria în unități militare din cadrul MApN și MAI. De -a lungul carierei militare a dat dovadă de implicare, seriozitate și profesionalism. Îi mulțumim pentru întreaga activitate și ii dorim sa se bucure din plin de noua etapă a vieții sale.
La mulți ani tuturor salvatorilor care servesc cu devotament și curaj această armă și sunt gata oricând să intervină pentru salvarea vieţii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.