Suplimente Alimentare Imunyze

BĂNUIT DE FURT CALIFICAT, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Acoperisul1

Condor Resort

La data de 6 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 2 februarie a.c., în timp ce un bărbat, de 44 de ani, se afla pe o stradă din Piatra Neamț, ar fi abordat un alt bărbat, de 54 de ani, din Piatra Neamț, moment în care, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras telefonul mobil dintr-un buzunar al gecii.

În baza investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, iar la data de 6 februarie a.c., în urma valorificării informațiilor deținute, acesta a fost depistat de un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamţ, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză, din Piatra Neamț, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.