Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Oana Bulai: Fiecare dintre noi avem datoria să ne implicăm activ pentru a creşte nivelul de conştientizare şi de educaţie cu privire la cancer

Acoperisul1

Condor Resort
Anual, pe data de 4 februarie, marcăm Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului cu scopul de a conștientiza această cumplită maladie. Această zi de luptă la nivel mondial reprezintă o şansă de a încuraja prevenirea, detectarea și tratamentul.
Fiecare dintre noi avem datoria să ne implicăm activ pentru a creşte nivelul de conştientizare şi de educaţie cu privire la cancer. Toţi oamenii au posibilitatea să ia anumite măsuri pentru a diminua impactul pe care cancerul îl are asupra bolnavilor, a familiilor sau a comunităţilor.
Deși cancerul cauzează anual pierderi importante de vieți, acesta poate fi învins, iar detecția precoce reprezintă factorul determinant. Stă în puterea noastră să avem grijă de viața noastră, a celor dragi!
În această zi, le transmit un gând bun celor care au luptat sau încă luptă cu cancerul, celor care au pe cineva care se luptă cu această boală: FIȚI PUTERNICI CU TOȚII!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.