Dental Alliance

Concertul de colinde ne-a introdus aseară, în atmosfera sărbătorilor!

0
YRY Residence

Sala mare a Casei de Cultură s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei prezenți la Concertul de Colinde susținut de corurile reunite ale Institutelor Teologice Romano-Catolice și Liceului Teologic Ortodox „Episcop Melchisedec”. Sute de romașcani s-au bucurat de o excepţională panoramare ale celor mai diverse orientări stilistice privind prelucrarea colindului românesc.
Tradiţia şi modernitatea s-au împletit într-o suită de colinde românești și internaționale, datorită acestei colaborări, care și-a dorit să ne transmită tuturor – indiferent de confesiune, adevărata semnificație a Crăciunului.
M-am bucurat să fiu în sală și să ascult mesajul nașterii Mântuitorului, transmis într-un mod atât de frumos de coriștii reuniți sub bagheta dirijorilor: pr. prof. Robert Râtan, pr. prof. Vlad Samoilă și arhidiacon prof. Alexandru Ioan Tecuceanu.
Cu speranţa că aceste colinde v-au adus în suflet pacea şi bucuria, vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap