Dental Alliance
October 2, 2023

Consiliul Județean Neamț are o nouă echipă de conducere, începând de astăzi, 17 martie 2023

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Consiliul Județean Neamț are o nouă echipă de conducere, începând de astăzi, 17 martie 2023.
Cu votul consilierilor județeni, Ion Asaftei a fost ales în funcția de președinte al instituției, iar Adrian Păduraru a fost desemnat vicepreședinte. Dragoș Chitic își păstrează mandatul de vicepreședinte pe care l-a obținut cu votul majorității, în 2020.
„Vreau să continuăm numeroasele proiecte ale Consiliului Județean pentru dezvoltarea Neamțului. Pentru mine nu este nimic nou, având în vedere că mulți ani am deținut mandatul de vicepreședinte al instituției și știu ce presupune activitatea din administrația publică. Sunt convins că voi avea o bună colaborare cu întregul aparat de specialitate. Mizez pe profesionalismul angajaților și pe sprijinul colegilor alături de care fac echipă – vicepreședinții Adrian Păduraru și Dragoș Chitic. Le mulțumesc tuturor celor care astăzi mi-au acordat votul, demonstrând astfel că suntem o majoritate puternică“, a declarat Ion Asaftei, președintele Consiliului Județean Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap