Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat Oana Bulai: Continuitate, unitate, echipă!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Furtunile ne arată copacii cu rădăcini mai puternice. În viață trecem prin multe furtuni, dar important e ce rămâne dincolo de ele. Important e cât am putut manifesta în această viață din harurile pe care Dumnezeu ni le-a strecurat în suflet tuturor.
Unii oameni au reușit să le manifeste din plin, au reușit să facă din imposibil – posibil, să fie neînfricați și greu de îndoit.
În aproape 6 ani de mandat, Ionel Arsene a reușit să facă infinit mai multe pentru județul nostru decât toți președinții de Consiliu Județean pe care i-am avut în ultimii 33 de ani. Neamțul a performat, a atras investiții record, s-au realizat lucrări despre care unii spuneau că sunt imposibile.
Acum, trebuie să continuăm lucrurile bune începute și să le ducem mai departe. PSD NEAMT rămâne singurul partid capabil să ducă la îndeplinire toate angajamentele asumate în fața nemțenilor, să protejeze și să asigure creşterea bunăstării în județul nostru.
Fiecare membru al echipei noastre va aduce propria sa contribuție la îndeplinirea obiectivelor pe care ni le trasăm ca filială, sub coordonarea președintelui interimar al PSD Neamț, primarul Daniel Harpa.
Puterea este în fiecare dintre noi de a ne ridica împreună, de a arăta cine suntem și că putem să ducem la îndeplinire proiectele destinate nemțenilor.
Daniel Harpa este un lider curajos, care a demonstrat devotament față de nemțeni, față de proiectele de dezvoltare ale județului nostru și care deține o experiență de peste 10 ani în administrație.
Vom fi o echipă care lucrează pentru a oferi soluții la provocările definitorii cu care Neamțul se confruntă, pentru a duce mai departe procesul de modernizare și de dezvoltare al comunităților nemțene, cel început încă din 2016.
Suntem PSD NEAMT! Și nu există nimic ce nu putem realiza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.