Dental Alliance
March 1, 2024

Crama Ancuței te invită la o Zi de 1 Decembrie de neuitat!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În spiritul sărbătorilor de iarnă și al unității naționale, Crama Ancuței vă așteaptă cu brațele deschise să sărbătorim împreună Ziua Națională a României într-un cadru autentic și plin de bucurie! 🇷🇴

Proțap în Aer Liber și Ceaun de Fasole: Tradiție și Bucurie Culinară 🍇

Pentru a marca această zi de importanță națională, te invităm să participi la un autentic proțap în aer liber, în inima grădinii noastre. Deliciul preparat la proțap va fi însoțit de un ceaun de fasole, disponibil în variante cu sau fără carne. O experiență culinară autentic românească, pregătită cu pasiune și tradiție!

Vin Fiert și Muzică Live: Atmosfera Călduroasă a Sărbătorii 🍷🍷🍷

Pentru a completa atmosfera caldă și prietenoasă, te așteptăm să te bucuri de o cană de vin fiert, care îți va încălzi sufletul în această zi specială. Muzica live va fi alături de tine, creând un cadru perfect pentru a sărbători împreună spiritul patriotic și tradițiile noastre.

Mâncare Cât Vrei pentru 120 de Lei: Tradiții Gustoase în Fiecare Bucată 🍽️

Pentru doar 120 de lei, poți savura cât vrei dintr-un meniu bogat și autentic, ce include purceluș la proțap, fasole la ceaun, turte calde, poale’n brâu, vin, țuică și, desigur, muzică live pentru a completa experiența.

Rezervări și Detalii de Contact ☎️ 0741 288 688 ✉️ rezervari@restaurantportofino.ro

Vino să sărbătorim împreună Ziua Națională a României într-un mod autentic și plin de tradiție la Crama Ancuței! Te așteptăm cu drag și voie bună pentru a crea amintiri de neuitat în această zi deosebită.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.