Dental Alliance
March 1, 2024

Debut internațional de excepție pentru băieții de la ACS Vulpitele Galbene Roman!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Sâmbătă, într-un moment istoric pentru fotbalul juvenil românesc, băieții de la ACS Vulpitele Galbene Roman vor disputa primul lor meci internațional împotriva echipei FC Tornado din Republica Moldova. Această întâlnire marchează debutul unei colaborări de prestigiu între cele două cluburi, confirmând importanța protocolului de colaborare încheiat între acestea.

Generația de copii născuți în 2013, pregătită cu pasiune și dedicare de către Adelin Talmacel, se pregătește să intre pe terenul propriu cu încredere și determinare. Cu un talent promițător și cu susținerea ferventă a suporterilor din Roman, acești tineri fotbaliști vor demonstra nu doar calitățile lor sportive, ci și spiritul competitiv și fair-play care definește fotbalul de performanță.

Echipa FC Tornado din Republica Moldova, renumită pentru abilitățile sale fotbalistice și pentru competițiile înalte în care evoluează, va oferi o provocare reală pentru băieții de la ACS Vulpitele Galbene. Această confruntare internațională nu doar că îmbogățește experiența jucătorilor, dar și consolidează legăturile dintre cele două țări prin intermediul sportului, promovând în același timp valori precum prietenia și respectul reciproc.

Astfel, sâmbătă va fi mai mult decât un simplu meci de fotbal; va fi o oportunitate de a celebra pasiunea pentru sport, de a promova colaborarea internațională și de a inspira generațiile viitoare de fotbaliști. În lumina acestui eveniment istoric, ne așteptăm la o competiție captivantă și la un spectacol fotbalistic de excepție pe terenul Stadionului Constantinescu Nehoi Roman!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.