Dental Alliance

June 23, 2024

Deputat Laurențiu Leoreanu: Astăzi, am avut onoarea de a fi gazde, în județul Neamț, pentru domnul Adrian Ioan Veştea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Astăzi, am avut onoarea de a fi gazde, în județul Neamț, pentru domnul Adrian Ioan Veştea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, împreună cu primarul municipiului Roman, domnul Leonard Achiriloaei, președintele PNL Neamț, domnul George Lazăr, domnul senator Eugen Țapu-Nazare și domnii subprefecți Adrian Ciobanu și Iulian Jugan.
Primul punct de interes a fost municipiul Roman, unde am abordat stadiul lucrărilor la bazinul de stocare a apei, de 5.000 de mc, de la gară, proiect realizat de municipalitate, prin Programul „Anghel Saligny”, investiție ce va asigura o rezervă sigură de apă pentru romașcani, completând investițiile făcute tot de primărie în debitmetrie și sectorizare, în încercarea de a contracara lipsa investițiilor făcute de furnizorul județean ApaServ. Mă bucur să văd interes din partea autorităților locale pentru a rezolva problema apei la Roman, dar mi-ar plăcea să văd un interes similar și din partea celor care beneficiază de pe urma romașcanilor încasând facturi pentru servicii de proastă calitate.
Tot la Roman, domnul ministru a fost interesat și impresionat de o investiție majoră propusă de municipalitate – modernizarea stadionului Moldova și transformarea acestuia într-un complex sportiv cu 2.000 de locuri la tribune, pe lângă terenul de fotbal, incluzând terenuri acoperite de tenis, terenuri multifuncționale în aer liber, teren de baschet, de padel, de minifotbal, panouri pentru escaladare, un total de 8 terenuri care vor putea fi incluse în circuite competiționale. Mai mult, această investiție, completată cu o zonă de aqua parc, ar consolida zona respectivă, care include și ștrandul, devenind punct de interes regional, sportiv și de agrement.
Am continuat vizitele noastre și în comunele Cordun, Săbăoani, Tămășeni și Horia, acolo unde Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației sprijină investiții la nivelul comunității. Nu pot să nu menționez aici, sala de sport a școlii din Pildești, inaugurată cu acest prilej. În a doua parte a zilei, delegația s-a deplasat la obiectivele finanțate în partea de vest a județului Neamț, la Piatra-Neamț având loc și o întîlnire de lucru cu primari ai județului, la care am punctat zonele de interes investițional pentru viitor.
Alături de colegii mei din Partidul Național Liberal, voi continua să promovez interesele locale, la București, sprijinul venit din fonduri guvernamentale sau europene fiind esențial pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezint.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.