Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Laurențiu Leoreanu: Partidul Național Liberal are o echipă eficientă în Neamț, iar astăzi a fost o zi importantă pentru investițiile din județ, dovedind, încă o dată, faptul că uniți, construind echipe puternice, putem implementa proiecte majore, pentru comunitate

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Partidul Național Liberal are o echipă eficientă în Neamț, iar astăzi a fost o zi importantă pentru investițiile din județ, dovedind, încă o dată, faptul că uniți, construind echipe puternice, putem implementa proiecte majore, pentru comunitate.
Alături de președintele PNL Neamț, domnul George Lazăr și primarii municipiilor Roman, domnul Leonard Achiriloaei și Piatra-Neamț, domnul Andrei Carabelea, am avut o întrevedere de lucru cu domnul ministru Adrian Veștea, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (M.D.L.P.A.), abordând subiecte administrative importante, ce țin de finanțările nerambursabile, despre flux și implementare. Dar cel mai important moment s-a concentrat pe semnarea contractelor de finanțare pentru două investiții foarte importante pentru comunitățile din cele două municipii nemțene, prin programul „Anghel Saligny”: schimbarea rețelei de alimentare cu apă și canal pe tronsonul Bd. Decebal – Piața Kogălniceanu – Bd. Traian, din Piatra-Neamț, valoarea finanțării fiind de 17.393.154,42 lei, respectiv modernizarea arterei ocolitoare Roman Est, DJ207A – str. Plopilor – DN2, cu o finanțare de 23.000.000 de lei din fondurile M.D.L.P.A., investiție absolut necesară, conținând lucrări ample, parametrii de trafic impunând modificarea majoră a infrastructurii și trecerea de la valorile de drum județean ( cum a fost și este in prezent ), dovedite insuficiente, la cele de drum cu trafic greu.
Finanțările obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” aduc în ambele municipii investiții majore în infrastructura rutieră și în cea de apă și canal, în funcție de specificul fiecărei zone, asupra cărora voi veni cu detalii în momentul semnării contractelor de execuție. Vorbim, iată, despre sume importante atrase în județul Neamț, ca rezultat al implicării echipei PNL, căutând permanent să aducem plus valoare în zona noastră, pași spre modernitate și standard ridicat de viață. Voi continua să mă implic activ și productiv, pentru a promova interesele locale, sprijinind prin toate instrumentele de care dispun investițiile din zona pe care o reprezint.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap