Dental Alliance

Deputat Oana Bulai: Omul sfințește locul!

0
YRY Residence

Ministrul Petre Daea dovedește și în acest mandat că prioritatea sa e reprezentată de fermierii români, de cultivarea pământurilor noastre.
Modernizarea, dezvoltarea agriculturii românești nu poate fi făcută fără proiecte și fără investiții.
Săptămână trecută, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a încasat în contul deschis în Banca Națională a României suma de 1.033.896.609,11 euro.
Sunt bani destinați cheltuielilor pe care APIA – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură le-a făcut în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2022, atunci când a acordat plățile în avans fermierilor pentru Campania 2022.
Ne confruntăm cu o secetă pedologică ce a afectat toată agricultura țării, iar orice sprijin este foarte binevenit pentru fermieri.
Ministrul PSD Petre Daea dovedește că își face bine treaba, că înțelege nevoile fermierilor, iar atragerea fondurilor europene și susținerea fermierilor români sunt prioritare în activitatea sa.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap