Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Oana Bulai: Pași importanți continuă să fie făcuți în privința proiectului Autostrăzii Moldovei (A7)!

Acoperisul1

Condor Resort
După ce zilele trecute indicatorii Tronsonului Bacău-Pașcani au fost avizați de Consiliului Tehnico-Economic al CNAIR, astăzi ministrul PSD al transporturilor, #SorinGrindeanu, a anunțat că au fost desemnați constructorii pentru încă un lot al autostrăzii A7 pentru tronsonul cuprins între Ploiești și Buzău.
Astfel, asocierea româno-bulgară desemnată are la dispoziție 20 de luni, după semnarea contractului, pentru a construi cei 28,35 de km ai Lotului 2, cuprins între localitățile Mizil și Pietroasele.
Acest anunț vine după ce săptămâna trecută au fost desemnați constructorii lotului 3 ai tronsonului cuprins între Ploiești – Buzău (Pietroasele – Municipiul Buzău) cu o lungime de 13,9 km. În scurt timp urmează să fie anunțat și câștigătorul lotului 1 (Dumbrava- Mizil) în lungime de 21 km. Vorbim de un sector de 63,25 de km, fiind primul tronson al A7 (Autostrada Moldovei).
Mă bucur să văd că lucrurile se mișcă în direcția pe care ne-o dorim. Sper ca termenele prevăzute în contracte să fie respectate, iar în scurt timp județele Moldovei să fie conectate de sudul țării printr-o autostradă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.