Dental Alliance
September 27, 2023

Deputat Oana Bulai: „Violența împotriva femeilor nu poate fi tolerată sub nici o formă: nici din punct de vedere legal, nici sub aspect moral”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Violența împotriva femeilor nu poate fi tolerată sub nici o formă: nici din punct de vedere legal, nici sub aspect moral.
Condamn toate actele de cruzime împotriva femeilor! Nu există cuvinte care să exprime consecințele pe care le au asupra lor.
Statisticile prezentate de INS arată că una din patru femei au fost agresate de partenerul lor cel puțin o dată în viață, ceea ce este profund îngrijorător.
Acest lucru trebuie să ne facă să ne întrebăm ce se poate face pentru a preveni aceste abuzuri și pentru a proteja femeile de violența domestică.
Sunt necesare mai multe campanii de informare și de educație, precum și de măsuri mai stricte pentru cei care comit aceste crime. De asemenea, este important ca femeile să știe că au la dispoziție servicii de asistență și că nu sunt singure în lupta lor.
Nu voi înceta niciodată să militez împotriva acestei realități cumplite a societății noastre: violența domestică.
Un prim ajutor pe care îl poate obține o victimă a violenței în cuplu este apelând linia specială 0800.500.333, pusă la dispoziție de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES).

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap