Dental Alliance
April 13, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Mă bucur să văd tineri implicați, responsabili față de protejarea mediului și deschiși să promoveze un viitor mai durabil pentru toți!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Roman s-a reunit recent în cadrul unui workshop eco, organizat de Biroul Monitorizare Mediu. Scopul a fost conștientizarea tinerilor asupra impactului activităților noastre privind mediul și încurajarea luării de măsuri pentru protejarea acestuia.
În cadrul evenimentului, participanții au avut oportunitatea de a urmări prezentările din partea specialiștilor în domeniu și de a transmite idei și sugestii cu privire la modul în care pot contribui la protejarea mediului.
Un subiect important abordat a fost gestionarea deșeurilor și reciclarea. Tinerii au fost informați cu privire la importanța reciclării și a gestionării adecvate a deșeurilor și au discutat modalități prin care pot contribui la aceste eforturi în comunitatea noastră.
În plus, întâlnirea a inclus și informații despre Programul ASAP, derulat de Fundația The Institute în parteneriat cu Primăria Municipiului Roman, care vizează alinierea unităților de învățământ din municipiu la prevederile legale vizând implementarea sistemului de colectare separată a deșeurilor.
Mă bucur să văd tineri implicați, responsabili față de protejarea mediului și deschiși să promoveze un viitor mai durabil pentru toți!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.