Dental Alliance
December 11, 2023

Deși avea carnetul suspendat a creat un accident la Săbăoani, intersecție cu DN2-E85

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutie, pe sectorul de drum DN28, în localitatea Săbăoani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din județul Vrancea conducea o autoutilitară, pe DN 28, din direcția Iași spre DN2-E85, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de un autoturism ce se deplasa în fața sa, acesta intrând în coliziune cu alte două vehicule ce se aflau staționate, pentru a pătrunde în intersecție.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei conducătoare auto , în vârstă de 30 de ani, din Săbăoani, din unul dintre autoturismele staționate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Iași, implicat în evenimentul rutier, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, față de ambii conducători auto, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducerea fără permis de conducere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap