December 6, 2021

Dr. Filip Panait : AM BREVETAT PRIMUL OM MODIFICAT GENETIC!

Comunitatea Inventatorilor din România mă cunoaște și înțelege că am capacitatea de a brevetata orice invenție, pe care o găsesc utilă societății contemporane. Pot aduna în jurul meu o echipă de inventatori formidabili, care să pună în mișcare cea mai mare realizare a lumii contemporane.
Autoritățile române, responsabile de cercetare, și presa, cunosc participarea mea la saloanele mondiale de invenții, și medaliile primite, în cursul timpului.
Ultima invenție, medaliată la Geneva, Iași, Cluj, sau Chișinău, se referă la un sistem de acumulare pentru energia electrică în mediu lichid, care ar rezolva problema stocării energiei electrice, în cantități mari, și ar scoate petrolul, definitiv, de pe această piață, deschizând, larg, porțile energiei solare.
Invenția are origini în sistemele de acumulare și transport din organismele vii, utilizând sistemul circulator, drept model funcțional.
Invenția este, deja, pusă pe masa unor firme de prestigiu, din domeniul energetic, și sperăm să o aplicăm în 4-5 ani. Drepturile asupra invenției sunt protejate de OSIM(Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) București, încă din 2018.
Dar ce urmează să fac, în zilele următoare, depășește orice abordare, de până acum, pentru că voi realiza un om nou, prin modificarea genelor existente într-un embrion, astfel încât, omul rezultat să devină proprietatea mea, conform Legii privind invențiile, și a tratatelor privind invențiile, pe care România le-a semnat.
Știu că pare șocant, dar legea îmi permite această abordare, chiar dacă vor veni tot felul de experți în bioetică și vor protesta vehement.
Cum noul om va avea materialul genetic patentat de mine, mult mai bun, decât ceea ce este azi în natură, toți descendenții lui vor deveni proprietatea mea, și a firmei pe care o voi desemna, pentru implementarea brevetului.
Avantajul noului om va fi că nu se va mai infecta, cu nicio bacterie, sau virus, va avea o stare de sănătate excelentă, timp de câteva sute de ani, și nu va mai fi capabil să devină violent.
Vă invit în lumea de mâine, pentru a investi în viitorul copiilor și nepoților voștri!
În curând voi înființa un institut de cercetare, care să fie capabil să pună în practică această invenție, și multe altele asemănătoare.
Pentru investitori, voi deschide mai multe conturi bancare, unde pot contribui la noua generație de superoameni.
Viitorul este al superoamenilor liniștiți și puternici, fără boli sau dureri, cauzate de îmbătrânire. În schimbul acestor mari avantaje, dreptul la vot și libertatea de alegere vor aparține firmei care va deține proprietatea patentului/brevetului.
Din căsătoria unui bărbat, născut după noul cod genetic, cu o femeie, care nu are astfel de modificări, dacă vor rezulta copiii în care patentul va fi prezent, acei copii vor deveni proprietatea firmei. Într-o sută de ani lumea ar putea să nu mai aibă probleme cu bolile, iar procreerea se va regla de către firma deținătoare a patentul, în funcție de resursele planetei și de necesitățile societății.
Aceasta ar trebui să fie noua abordare a liderilor lumii, în legătură cu viitorul ecologic al planetei!
O mică modificare pentru tine, un mare salt pentru conservarea planetei!
În zilele următoare voi decide dacă depun documentația la OSIM București, sau direct la Geneva!
(Acest articol este un pamflet)
Cu stimă,
Inventator, Dr. Filip Panait, PhD

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.