Tue. May 21st, 2019

ÎNCĂ O ȘANSĂ PENTRU CEI CARE CHIAR VOR SĂ MUNCEASCĂ

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, la data de 20 aprilie, în 94 de locaţii la nivelul tuturor celor 42 de agenţii judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi a municipiului Bucureşti.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Reamintim că la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din anul 2017 au participat 2.998 agenţi economici şi au fost oferite 44.293 locuri de muncă. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.

La Roman, Bursa locurilor de muncă se va desfășura tot pe 20 aprilie, începând cu ora 09.00, la Cantina Liceului ”Vasile Sav ”, B-dul.Republicii, nr. 46, Loc.Roman, tel:0233/743.848.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.