Incendiu în localitatea Bistricioara, comuna Ceahlău

În data de 8 iunie a.c, în jurul orei 12:27, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Bistricioara, comuna Ceahlău.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Ceahlău cu autospeciala din dotare.
La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o anexă gospodărescă.
Incendiul a fost localizat și lichidat, evitându-se propagarea lui la locuința aflată în imediata vecinătate.
A ars anexa gospodărescă ( formată dintr-o bucătărie de vară și o magazie) pe o suprafață de aproximativ 40 mp cu bunurile materiale aflate în interior (materiale pentru uz casnic, obiecte de mobilier, articole vestimentare, 1,5 mc lemn de foc, o bicicletă, cauciucuri etc).
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind burlanul de fum amplasat necorespunzător și neprotejat termic față de materiale combustibile.
Proprietara, în vârstă de 69 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici, refuzând transportul la spital.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.