Rețeaua europeană de muncă ”EURES” a publicat o ofertă de locuri de muncă în Germania, pentru specialiști. Agenția Federală de Muncă din Germania caută un tehnician electronist, postul fiind oferit de Serviciile de Plasare Internațională Baden Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german. Activitatea presupune montarea  de instalații în spații comerciale și industriale, crearea sistemelor de date și a sistemelor de comunicații prin satelit.

Pentru a obține acest post candidații au nevoie de calificare profesională și cunoașterea limbii germane, dar și de permis de conducere categoria B. Angajatorul mai cere disponibilitatea de a învăța lucruri noi, responsabilitate, devotament, capacitatea de a lucra în condiții de stress. Salariul va fi negociat în funcție de experiența profesională. Se acordă sprijin în găsirea unei locuințe.

Contractul de muncă va avea caracter permanent, iar programul de muncă va fi cu normă întreagă. Candidații vor completa un CV model Europass, cu fotografie, completat la calculator în limba germană, la daresa de e-mail: zav-ops-baden-wuerttemberg@arbeutsagentur.de cu specificarea numărului de referință ”10000-1148385148-S”. C/V-urile trebuie expediate până la data de 11 iunie 2017.

Candidații vor completa un CV model Europass, cu fotografie, completat la calculator în limba germană, la daresa de e-mail: zav-ops-baden-wuerttemberg@arbeutsagentur.de cu specificarea numărului de referință ”10000-1148385148-S”. C/V-urile trebuie expediate oână la data de 11 iunie 2017.