Dental Alliance

Magazin din Recea, comuna Ion Creangă, distrus de incendiu

0
YRY Residence

În jurul orei 22:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un spațiu comercial situat în localitatea Recea din comuna Ion Creangă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Ion Creangă.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat, în interiorul și la acoperișul unui magazin și la o magazie în care erau depozitate mărfuri alimentare și nealimentare.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 mp și bunurile din interiorul spațiului comercial și magaziei (2 vitrine frigorifice, aparate electrocasnice, mărfuri alimentare și nealimentare, documente, rafturi pentru depozitare și expunere).
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.
Nu au fost victime.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap