Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Procurorul Daniel Horodniceanu este absolvent de Roman-Vodă, susține CV-ul acestuia

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Procurorul Daniel Horodniceanu, care a devenit principalul subiect de presă în ultimile zile din cauză că a făcut ”instrucție” cu doi polițiști, este absolvent de CNRV, profilul istorie-științe sociale. Daniel Horodniceanu a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră care l-a atenționat că depășise mașina poliției fără să semnalizeze corespunzător. Procurorul a fost oprit în urmă cu câteva zile de poliție într-un sat din provincie după ce ar fi depășit fără semnal mașina agenților. Imaginile publicate de jurnalist.ro îl surprind pe procuror în timp ce încearcă să-i intimideze pe polițiști cu funcția sa.

Eu sunt în măsură să fac orice. Din cauza mea, dumneavoastră aveţi undeva un 15% la salariu, în favoarea dumneavoastră adică. Eu am vorbit cu ministrul Oprea în 2016 şi dumneavoastră aţi luat 15%“, a declarat Daniel Horodniceanu.

Horodniceanu (fost șef DIICOT, actualmente vicepreședinte CSM) a absolvit respectivul liceu în 1992, după ce a urmat cursurile profilului de Istorie-Științe Sociale. Mențiunea respectivă apare în cv-uri depuse de el pentru accesarea anumitor funcții importante în statul român, notează vestea.net

Horodniceanu a ajuns procuror la DIICOT Iaşi iar în 2012 a preluat şefia direcţiei din Iaşi. A înlocuit-o în funcţie pe Iulia Diaconu, unul dintre procurorii apreciaţi drept printre cei mai buni din ţară. La începutul lunii aprilie 2015, poliţiştii din cadrul BCCO Iaşi au fost recompensaţi cu “placheta de onoare”, cea mai înaltă distincţie în cadrul Poliţiei Române, pentru înreaga activitate. În cadrul ceremoniei de la Bucureşti, şeful structurii din cadrul Poliţiei a ţinut să-l menţioneze pe colegul şef la DIICOT. “Este meritul întregului colectiv al Brigăzii Iaşi, dar şi al domnilor procurori DIICOT, în special a domnului procuror-şef Daniel Horodniceanu, faţă de care am un respect deosebit“, a menţionat comisarul-şef Gheorghe Zbarnea, şeful BCCO Iaşi, notează adevarul.ro

În urma apariției înregistrării video în care domnul procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost oprit pentru control de către un echipaj de poliție, Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu pentru a se stabili dacă există indiciile săvârșirii vreunei abateri disciplinare și va efectua verificări pentru a clarifica circumstanțele incidentului și a evalua comportamentul magistratului în timpul interacțiunii cu echipajul de poliție.”, arată Inspecția Judiciară. (sursa foto: Agrepress)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.