PSD Roman

September 25, 2020

Mesaj de condoleanțe pentru familia unui militar din Batalionul 25 Geniu, garnizoana Roman

Cu profundă tristețe, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, caporalul clasa a II-a OLARIU Florin-Eugen, care a decedat în data de 07.07.2020.
Militarul avea 49 de ani, era căsătorit și avea un băiat.
După satisfacerea stagiului militar, ca șofer, în arma auto, a intrat în rândul personalului activ, ca militar angajat pe bază de contract, începând cu 01.09.1992, la Batalionul 25 Geniu, în garnizoana Roman, în funcția de șofer la compania drumuri-poduri.
A fost loial aceleiași unități militare cu indicativul 01147 și armei auto, îndeplinind pe parcursul carierei de 28 de ani, funcții specifice acestei arme în cadrul Batalionului 25 Geniu și a Batalionului 43 Aprovizionare și Transport „Roman I Mușat”.
În toate activitățile la care a participat a fost apreciat pentru profesionalism și seriozitate de către șefii și colegii săi, primind doar calificative foarte bune sau excepționale.
Pentru merite deosebite, a promovat în carieră până la gradul de caporal clasa a II-a și a fost deseori recompensat de comanda unității.
A fost decorat cu Semnul onorific “În Serviciul Patriei” , succesiv, pentru 15, 20 și 25 de ani de activitate și rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională.
Cap.II Olariu Florin-Eugen a fost un camarad desebit și dispariția sa ne aduce tristețe nouă, tuturor colegilor.
Suntem alături de familia îndoliată și transmitem condoleanțe tuturor celor apropiați.

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.