Fără discuție, evenimentul  monden al anului a fost nunta băiatului cel mare al deputatului Leoreanu, ofițerul Alexandru Leoreanu, care sîmbătă, 8 iulie a renunțat la burlăcie.

După oficierea cununiei civile de către primarul Lucian Micu, în Biserica ”Precista Mare”, unde a avut loc și cununia religioasă, petrecerea s-a ținut la cortul ”Majestic” din ștrandul municipal, petrecere la care au participat 400 de invitați: familie, colegi de partid, colegi de serviciu ai socrilor, prieteni ai mirilor, invitați ai nașilor, colegi de serviciu ai tinerilor.

Alexandru Leoreanu, absolvent al Academiei Tehnice Militare și al Academiei de Științe Economice București  și-a unit destinele cu romașcanca Diana Adăscăliței, absolventă a Facultății de Cibernetică de la Academia de Studii Economice București, fiica inginerilor Adăscăliței de la ”Arcelor Mittal Steel”. Tânăra pereche a fost cununată de familia inginerului silvic,  Vlad Vieru, cel care, anul trecut, a fost ”nășit” la rîndul lui de familia Loredana și Laurențiu Leoreanu. (sursa foto: fb Alexandru Leoreanu)

Momentul unic în viața tănărului cuplu, Diana și Alexandru Leoreanu, l-a determinat pe socrul mare să noteze pe contul de facebook: ”Oriunde am fi, oricum am fi, rămânem oameni. Simțim, trăim, iubim, zâmbim. Orice tată trăiește cu emoții maxime momentele de împlinire ale copiilor săi iar eu sunt un tată mândru de cei doi fii ai săi. Astăzi este o zi pe care o trăiesc cu întregul meu suflet împreună cu Alex, fiul meu  cel mai mare, care pășește ferm spre propria familie, prin căsătoria cu Diana. Doi copii minunați care astăzi își vor uni destinele. Sunt plin de emoție, ca orice tată și mi-am dorit să-mi strig bucuria alături de voi. Casă de piatră, copii frumoși!  Fie ca bunul Dumnezeu să vă acopere cu fericire și să vă îndrume veșnic într-o familie minunată, plină de împlinire, iubire și satisfacții”.

Pe contul de facebook al mirelui a fost postată o fotografie a cuplului, adnotată de Alexandru cu mesajul: ”Best day of my life. Proud to be your husband, Diana Adăscăliței” (”Cea mai bună zi din viața mea. Mîndru să fiu soțul tău, Diana Adăscăliței”). Reamintim faptul că, în urmă cu un an și jumătate, deputatul Leoreanu  pomenea, cu mândrie, despre faptul că fiul său a făcut parte din unul din contingentele de militari români care au fost în misiune în Afganistan.

Ne alăturăm urărilor de bine, căsnicie îndelungată, copii frumoși și sănătoși și tradiționala urare ”Casă de piatră!”.