Municipiul Roman a rămas, în cursul zilei de 12 septembrie, timp de câteva ore fără apă, din cauza întreruperii curentului electric la stația de captare de la Pildești.

A fost vorba despre o pană de curent, survenită în stația de captare de la Pildești. Specialiștii companiei de distribuție a energieie electrice au remediat avaria și, la 15.30 s-a reluat alimentarea cu energie electrică a instalațiilor din stația de repompare. Imediat se va trece la umplerea rezervorului de apă de la Episcopie, care va dura aproximativ două ore și se va trece la realimentarea cu apă a municipiului în maxim o oră”, a precizat Bogdan Curcudel, șef Zona Est a companiei Apaserv.

De menționat că, în zonele joase ale municipiului, la parter și etajul I, apa a curs, dar la presiune mai scăzută. Reluarea alimentării cu apă, în parametri normali, s-a realizat în jurul orei 16. Pe site-ul companiei este anunțată întreruperea apei, reprezentanții companiei cerându-și scuze pentru disconfortul creat de întreruperea apei. (Flora ORDEAN)