San Marco Roman
Tue. Jul 16th, 2019

RAZIE A MASCAȚILOR ÎN ZONA SPITALULUI

Pe surse, am aflat despre o razie, efectuată de mascați, pe teritoriul municipiului Roman, în zona Spitalului Nou, în cursul căreia ar fi fost depistat un cetățean căruia i-a fost confiscată o importantă sumă de bani. Reprezentanții Jandarmeriei Neamț infirmă informația, potrivit căreia ar fi participat la o asemenea acțiune.

Instituția noastră nu a fost solicitată la Roman pentru o astfel de acțiune”, a precizat locotenentul Cătălin Răzmeriță, fost purtător de cuvânt al Jandarmeriei Neamț.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, subcomisar Elena Bulgărea, a declarat că instituția pe care o reprezintă nu a fost nici ea solicitată să sprijine o asemenea operațiune.

Este vorba despre o acțiune a DIICOT Iași, pe care aceștia o desfășoară în Roman pe cont propriu”, a spus Elena Bulgărea.

Reprezentanții Biroului Relații cu Presa ai structurii centrale aparținând  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate și Terorism, singurii abilitați să ofere informații presei, au confirmat acțiunea.

Este vorba, într-adevăr, de o acțiune în derulare la Roman, despre care veți primi mai multe informații după finalizarea ei, printr-un comunicat ulterior de presă”. (Flora ORDEAN)

2 thoughts on “RAZIE A MASCAȚILOR ÎN ZONA SPITALULUI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.