Dental Alliance
December 9, 2023

Poliția a primit mașini noi. Polițiștii, nu!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Primele mașini de poliție cu noua inscripționare verde-albastră au intrat în dotarea forțelor de ordine din România. Acestea sunt furnizate de Dacia și sunt colantate în culori care copiază destul de mult modelul mașinilor de poliție din Germania.

Din păcate, cam asta e tot ce copiază aceste mașini. Adevărat, mașinile au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. În schimb, vorbind cu mai mulți polițiști, am aflat că aceste mașini nu ar fi capabile să ”întoarcă” un BMW, de exemplu, sau o mașină de teren, sau să le depășească în viteză, dacă ar fi cazul unei urmăriri pentru că, la bază, sunt modele normale de Dacia.

Concluzia acestora a fost unanimă: Bine, măcar, că sunt mașini noi!

Dorința lucrătorilor MAI de a se vedea patrulând in noile mașini rămâne, deocamdată, la stadiul de vis. Așa cum apare pe contul de facebook al lui Gabriel Butnaru, mașinile noi stau în garaje, în timp ce în patrulare ies tot ”ciurucurile”.

#căldură_mare_!!!

#mașinile_noi_stau_în_garaj_!

#ciurucurile_la_patrulare_!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap