January 26, 2021

(Video) Ionel Arsene: Pe Drumul Talienilor, drumul Vitoriei Lipan, se toarnă ultimul strat de asfalt!

🛣Cea mai mare investiție a Consiliului Județean Neamț, modernizarea drumului județean DJ 209B Borca – Sabasa – Mălini, se derulează conform graficului. Deja lucrările la primul segment de drum se apropie de final. Am mers în zonă să văd cum s-a executat lucrarea până în acest punct.

👷‍♂️Proiectul se realizează pe o lungime de 18 kilometri și are o valoare de 65 milioane de lei. Fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 și este cea mai mare sumă alocată pentru reabilitarea unui drum județean.

👉Mi-am dorit să pot da sanșa nemțenilor, dar și turiștilor să meargă pe urmele eroilor lui Sadoveanu, din romanul „Baltagul“ și să refac un drum construit pe vremea lui Carol I, în perioada 1902-1914, de către meșteri italieni.
În județul Neamț sunt multe locuri pitorești și încărcate de istorie, iar datoria mea este să asigur drumuri bune către obiectivele de interes.

În acest mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț, am reușit să reabilitez peste 90% dintre drumurile județene și sunt fericit că toate lucrările au fost executate conform graficelor și în mod corect.

Material comandat de PSD NEAMT COD MF 21200019

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.