August 5, 2020

PREȘEDINTELE CJ IONEL ARSENE S-A ÎNTÂLNIT CU TINERII ROMAȘCANI

Municipiul Roman a ajuns în finala campaniei pentru titlul de “capitală a tineretului”, titlu la care mai aspiră, în acest moment, doar municipiile Iași si Brasov. Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene a ținut să îi asigure pe tinerii romașcani de întreaga sa colaborare, cât și de suportul Consiliului Județean.

Câțiva tineri romașcani sunt extrem de implicați în campania de promovare a municipiului lor, pentru a deveni Capitala Tineretului din România, pentru următorii doi ani. Demersul tinerilor a presupus și o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, căruia i-a fost prezentate obiectivele campaniei aflate în plină desfășurare.

Mi-a făcut mare plăcere să cunosc grupul de tineri romașcani care luptă ca municipiul Roman să fie desemnat Capitală a Tineretului din România pentru perioada 2019-2020, ei făcând parte din comitetul de coordonare a candidaturii, la acest moment în competiție rămânând doar municipiile Roman, Iași și Brașov. Mă bucur să văd că în Neamț avem astfel de tineri cu inițiativă, care își doresc să contribuie la afirmarea națională a județului nostru și i-am asigurat de tot sprijinul meu personal și al Consiliului Județean Neamț în acest demers, iar în acest sens am semnat deja scrisoarea de susținere necesară completării dosarului de candidatură. Îi felicit încă o dată pentru efortul lor și le mulțumesc pentru cinstea pe care o fac județului nostru!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.