Consiliul Judeţean Neamţ susţine Programul Erasmus
San Marco Roman

July 11, 2020

Consiliul Judeţean Neamţ susţine Programul Erasmus

fereastra1

Astăzi, 17 octombrie, la sediul Consiliului Județean Neamț, președintele CJ Ionel Arsene s-a întâlnit cu participanții în programul Erasmus+, vizitatori veniți din mai multe țări europene, cărora le-a urat bun venit și pe care i-a invitat să viziteze frumusețile judetului nostru.

30 de tineri din cinci țări partenere ale unui proiect Erasmus+, inclusiv România, au vizitat miercuri, 17 octombrie, Consiliul Județean Neamț, participând la o întâlnire cu șeful instituției, de la care au aflat diverse aspecte ce țin de județul Neamț.

Am fost bucuros să fiu astăzi gazdă pentru cei 30 de tineri din România, Polonia, Germania, Spania și Portugalia, aflați în această perioadă la noi în județ în cadrul programului Erasmus+, al Uniunii Europene. Țin să felicit și cu această ocazie organizatorul, Clubul Copiilor Roman, pentru acest proiect, prin intermediul căruia va fi promovat portul tradițional românesc, redat prin fotografie și pictură. Le doresc tinerilor care ne-au vizitat ședere plăcută la Neamț și proiectul lor să fie încununat de succes!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.