Dental Alliance

June 21, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Continuăm investițiile în infrastructură! Noi străzi au fost asfaltate!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Așa cum am promis, toate străzile din cartierul Nicolae Bălcescu vor fi asfaltate, iar romașcanii care locuiesc în această zonă vor beneficia, așa cum este firesc, de o infrastructură rutieră complet nouă. În același timp, continuăm lucrările de asfaltare și în alte zone din oraș.
Am fost prezent ca de fiecare dată în teren, alături de responsabilii de lucrări, pentru a monitoriza etapele de execuție.
S-a intervenit pe strada Progresului cu lucrări de frezare a asfaltul existent, reparații la stratul suport și preluare denivelări și a fost turnat un covor asfaltic – BAPC 16, cu o grosime de 4 cm, pe o suprafață de 2303 mp. Urmează ridicarea în cotă a căminelor și trasarea marcajelor rutiere. Tot aici, în cartierul Nicolae Bălcescu sunt programate pentru modernizare străzile: Zebrei, Fundătura Zebrei, Sărata și Salciei – toate acestea fiind parte integrată a proiectului european de modernizare și extindere a Școlii „Carol I”.
De asemenea, s-a intervenit pe un prim segment al străzii Dumbrava Roșie, fiind turnat un nou covor asfaltic pe o suprafață de 640 mp. Pentru că această zonă este intens circulată, am propus o sistematizare viitoare, care să permită un acces mai facil atât conducătorilor auto, cât și pietonilor.
Vă asigur că străzile fără asfalt vor fi de domeniul trecutului și cât mai multe zone din municipiul nostru vor fi modernizate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.