Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Procurorul Daniel Horodniceanu, iertat de CSM. Polițiștii care l-au oprit sunt cercetați disciplinar

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din CSM a decis azi, în cazul lui Daniel Horodniceanu, „respingerea acțiunii disciplinare exercitată de Inspecția Judiciară”, care l-a acuzat pe vicepreședintele CSM de comiterea unor abateri disciplinare. Decizia nu e definitivă. Dacă Inspecția Judiciară va face recurs, verdictul va fi dat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Daniel Horodniceanu a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră care l-a atenționat că depășise mașina poliției fără să semnalizeze corespunzător. Procurorul a fost oprit în urmă cu câteva zile de poliție într-un sat din provincie după ce ar fi depășit fără semnal mașina agenților. Imaginile publicate de jurnalist.ro îl surprind pe procuror în timp ce încearcă să-i intimideze pe polițiști cu funcția sa.

Daniel Horodniceanu a cerut și decontarea cheltuielilor de judecată, însă cererea i-a fost respinsă „ca fiind inadmisibilă”. Cei doi polițiști implicați în incident sunt cercetați într-un dosar deschis de procurori pentru abuz în serviciu și divulgare de secrete de serviciu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.