Suplimente Alimentare Imunyze

Rabla pentru electrocasnice 2022: AFM a anunțat data la care programul va fi relansat în acest an. Ce produse sunt eligibile

rabla
Acoperisul1

Condor Resort

AFM a anunțat anunțat data la care se va lansa programul rabla pentru electrocasnice 2022, dar și data la care fi publicat ghidul de finanțare.

Administraţia Fondului de Mediu a publicat calendarul programelor de finanţare lansate de AFM pentru anul 2022 şi prin care anunţă o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, respectiv prima sesiune din anul 2022.

Rabla pentru electrocasnice 2022: ce produse vor fi eligibile în program

Conform calendarului AFM, în anul 2022 programul Rabla pentru electrocasnice se va desfăşura în doua sesiuni, prima sesiune fiind în luna mai a acestui an, iar a doua în decembrie.

În program vor fi eligibile nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe inclusiv uscător, maşini de spălat vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.

Cei care doresc să beneficieze de acest program, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să îşi genereze contul de utilizator.

  • Rabla pentru electrocasnice – prima sesiune va începe în data de 6 mai 2022,
  • Rabla pentru electrocasnice – cea de-a doua sesiune în data de 2 decembrie 2022.

Publicarea Ghidului de Finanţare în Transparenţă va avea loc în data de 11 februarie, conform calendarului AFM.

Bugetul alocat Programului în anul 2022 este de 100 milioane lei. Prima sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 40 de milioane de lei. A doua sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 60 de milioane de lei.

sursa: Mediafax

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.