Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

“Servicii complete pentru praznice și pomeniri în Neamț și Iași”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

“Meniuri variate și servicii gratuite pentru momente speciale”

În momentele dificile, în care organizarea unei prăznuiri sau a unei pomeniri devine o provocare, suntem aici pentru a vă veni în ajutor. Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă dedicată, ne angajăm să vă oferim servicii complete, astfel încât să vă puteți concentra pe ce contează cu adevărat: familia și comemorarea celor dragi.

Operând în raza județelor Neamț și Iași, ne deplasăm oriunde sunteți voi și vă punem la dispoziție meniuri variate, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Ce vă oferim:

  • Meniuri variate pentru praznice și pomeniri, adaptate cerințelor dumneavoastră.
  • Servicii complete de catering, inclusiv transportul meniurilor, servirea acestora și chiar cafea proaspătă pentru a completa experiența.
  • Transport gratuit, servire inclusă și cafea proaspătă oferită în funcție de numărul de meniuri comandate.

Indiferent de dimensiunea evenimentului sau de complexitatea cerințelor, suntem pregătiți să ne adaptăm și să vă oferim o experiență impecabilă.

Pentru detalii suplimentare și pentru a face o comandă, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: 📞 0753114996 📞 0745112422

În momentele grele, suntem aici să vă sprijinim și să vă facilităm organizarea, astfel încât să puteți onora cu demnitate și respect memoria celor dragi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.