Dental Alliance
October 1, 2023

Șofer băut și mai multe cartușe cu glonț, o armă de vânătoare, la Ion Creangă

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 30 august a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale Neamț au depistat, în localitatea Ion Creangă, un autoturism în care se aflau doi bărbați cu vârste de 55, respectiv 56 de ani, din Ion Creangă, bănuite de comiterea de infracțiuni de braconaj.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând o concentrație de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto şi 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pasagerului.

În urma controlului corporal al persoanelor în cauză și al vehiculului au fost identificate mai multe cartușe cu glonț și o armă de vânătoare, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de articolul 42 literele k și m, din Legea 184 din 2017.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap