Dental Alliance

June 21, 2024

Succes remarcabil pentru sportiva romașcană Delia Loghin la Campionatul Național de Tenis

0
YRY Residence

Go Padel Roman

 

În perioada 29 aprilie – 3 mai, Loghin Delia, reprezentând cu mândrie CSM Roman, a strălucit la Campionatele Naționale Individuale Outdoor de la București, categoria 14 ani. Alături de partenera sa, Ciornei Alexia, Delia a ajuns în semifinalele competiției de dublu, demonstrând o performanță de excepție.

Cu determinare și pasiune pentru tenis, cele două sportive au oferit spectacol pe teren, evidențiind o colaborare exemplară și un spirit de echipă remarcabil. Efortul lor dedicat și talentul lor au fost recunoscute în întreaga competiție.

CSM Roman este mândru să aibă în rândurile sale astfel de talente, iar acest succes încurajează și inspiră întreaga comunitate sportivă. Echipa și suporterii sunt alături de Delia și de toți sportivii lor în fiecare etapă a carierei lor sportive.

Următoarele provocări stau deja la orizont, iar cu siguranță, Delia și ceilalți sportivi de la secția de tenis vor continua să obțină rezultate impresionante și să își reprezinte cu mândrie clubul și orașul în competițiile viitoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.