Dental Alliance

June 21, 2024

Turneu Go Padel Cup Mai 2024 aduce pasiunea pentru Padel în Roman, Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Într-o încercare de a promova și populariza sportul de Padel în zona Romanului, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate acestui sport va avea loc în luna mai. Go Padel Cup Mai 2024 își deschide porțile pentru iubitorii acestui sport, oferindu-le oportunitatea de a-și testa abilitățile într-o competiție plină de adrenalina și distracție.

Evenimentul va avea loc în data de Duminică, 12 mai, însă detalii privind orarul exact al competiției vor fi comunicate ulterior. Persoanele interesate pot obține mai multe informații și se pot înscrie la numărul de telefon +40 735 522 504, contactându-l pe organizatorul evenimentului, Ionel Cobuz.

Taxa de participare pentru acest turneu este de 70 de lei și se plătește cash. Este important de menționat că această taxă este o investiție în experiența sportivă și în comunitatea de iubitori de Padel din zonă.

Evenimentul este așteptat să atragă participanți pasionați din întreaga zonă și să ofere oportunitatea de a împărtăși și de a întări legăturile în cadrul comunității locale. Cu siguranță, Go Padel Cup Mai 2024 va fi un moment memorabil pentru toți cei implicați și pentru fanii acestui sport în plină ascensiune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.