January 24, 2021

Viorel Stan: Iulia Havrici Tomșa se numără printre romașcanii care fac parte din echipa de consilieri locali pe care Alianța pentru Roman 2020

Continui să vă prezint echipa de consilieri cu care vin în fața dumneavoastră cu demnitate, pentru că știu că sunt oameni în care eu am încredere că, mai presus de orice, vor binele acestui oraș.

Trebuie să recunoaștem că Romanul nostru drag nu e tocmai o metropolă, e mai degrabă un oraș cochet, de provincie, în care ne cam cunoaștem unii pe ceilalți, măcar din auzite, deși nu e forma cea mai potrivită, deoarece de multe ori nu se apropie de realitate. Dar, vă spun sigur că pe Iulia Havrici o cunosc bine, pentru că suntem de generații apropiate și ne leagă modul direct și concis pe care-l avem pentru a rezolva lucrurile. Mai mult, e un profesionist, ca și mine, în domeniul său de activitate. Pe lângă toate acestea, experiența din administrație este un mare câștig pentru echipă și pentru viitorul orașului. Vă invit să descoperiți câteva detalii despre cine este Iulia Havrici cu adevărat.

Iulia Havrici Tomșa se numără printre romașcanii care fac parte din echipa de consilieri locali pe care Alianța pentru Roman 2020 și-o dorește ca, alături de profesorul Viorel Stan, să ducă mai departe proiectele începute și să construiască un Roman și mai frumos, și mai primitor.

Iulia Havrici Tomșa este licențiată în economie, materiile studiate în anii de facultate fiind completate ulterior cu mai multe specializări în arii complementare, inclusiv cursuri de management și de elaborare și implementare a unor strategii eficiente în cadrul companiilor. Se află la cel de-al treilea mandat de consilier local, în cel din urmă fiind desemnată ca secretar în comisia de buget-finanțe din forul legislativ local.
”În calitate de consilier local, am sprijinit elaborarea bugetului municipiului, precum și pe cel al Spitalului – fiind membru în Consiliul de Administrație al unității medicale. În acest ultim mandat, am apreciat în mod deosebit faptul că investițiile realizate din bugetul local atât pentru oraș, cât și cele care privesc managementul sistemului de sănătate, au fost foarte bine reprezentate, astfel încât să răspundă nevoilor cât mai multor cetățeni. Unul dintre proiectele pe care le susțin este cel legat de continuarea modernizării platformelor de deșeuri, noul sistem implementat în acest an sprijinind semnificativ menținerea curățeniei, dar, mai important, determinând cetățenii să colecteze separat deseurile produse în locuințe. Pe lângă beneficiul protejării mediului, reușim să ne aliniem standardelor impuse de UE și să diminuăm riscul de a plăti amenzi dacă vom reuși să creștem gradul de colectare separata a deșeurilor. În același timp, sprijin continuarea modernizării locurilor de joacă pentru copii cu suprafețe de protecție. Un accent important consider că trebuie pus pentru a continua debirocratizarea sistemului public, pentru ca accesul cetățenilor la serviciile administrației să se facă și mai ușor și într-un timp cât mai scurt. Nu în ultimul rând, susțin încurajarea atragerii de investitori, pentru ca Romanul să se mențină printre orașele care să ofere oportunități de dezvoltare în carieră, atât pentru tineri, cât și pentru toți cei care își doresc un confort financiar crescut”.

COMANDAT DE PSD NEAMT COD MF 21200019

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.