Thu. Feb 21st, 2019

ZIUA ȘI INCENDIILE. 4 INTERVENȚII ÎN DOAR DOUĂ ZILE

Marți, 13.06.2018, la ora 12:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o mașină de gunoi în mun. Roman cu propagare la a doua.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului au ars elemente combustibile ale cabinei, anvelopele față și elemente combustibile ale compartimentului motor ale primei mașini și aprox 100 kg gunoi menajer aflat în cuva celei de-a doua mașini.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,tăiere fără respectarea normelor”

Marți, 13.06.2018, la ora 18:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o anexă a unei locuințe particulare în loc. Bozienii de Sus, com. Ruginoasa. 

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul EPA, încadrate cu 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului au ars cca 4 mp din tavanul anexei confecționat din lemn.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,aparat de comutare defect”

Miercuri, 14.06.2018, la ora 00:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în loc. Icușești, com. Icușești.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă  încadrate cu 6 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, confecționat din lemn cu învelitoare plăci azbociment, mobila dintr-o cameră (1 pat, 1 dulap, 1 masă și 2 scaune), materiale textile cca 30 kg, elemente de tâmplărie (1 geam, 1 ușă), documente de identitate ale proprietarului, șoției și copiilor, 1 bormașină și 1 flex .

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric”

Miercuri, 14.06.2018, la ora 02:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism în loc. Cârligi, com. Filipești, jud. Bacău.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă încadrate cu 7 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului a ars în totalitate autoturismul marca VW Bora.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,cablu electric defect”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.