Mon. Feb 18th, 2019

Inmormantat fara slujba pentru ca nu mergea la biserica si nu a plătit taxele impuse de preot. Video

Inmormantat fara slujba pentru ca nu mergea la biserica si nu a plătit taxele impuse de preot, acest lucru a patit un cetatean din comuna Stanita, satul Todireni.

“Bună ziua va contactam din comuna Stanita județul Neamț în legătură preotul Nistor ;nu a vrut sa facă slujba de înmormântare la un om din satul Todireni pentru ca nu a plătit impozitul la biserica și unii mai spun ca nu a vrut pentru ca nu era curățenie în casa . Și în plus la slujba se poarta foarte urat în special cu , copiii va rugam dați mai departe sa vadă toată lumea ce fel de preot este acesta. Nistor Vasile în cheamă pe preot.

Nu, preotul era acolo dar nu ia mai făcut slujba cum se face la aștept în fata bisericii nici nu a vrut sa îl bage în biserică la dus direct la groapa Nu a murit spânzurat sau sa fie vreun criminal sa îi facă așa pur și simplu nu ia făcut slujba Cum ce face la creștini ortodocși ca nu a fost la biserica și nu a plătit taxele impuse de preot” – declaratie satean

Pe de alta parte, exista si voci care iau apararea preotului, sustinand ca cel care a facut reclamatia este cunoscut scandalagiu in sat.

Buna ziua! va scriu in legatura cu scandal cu preotul care nu a facut inmormantarea. Eu am participat la aceasta inmormantarea si lucrurile nu au stat cum se posteaza. Preotul a facut slujba dar atata timp cat omul a fost ateu si nu a primit preotul in casa, acum este de dansul? Cum platim lumina, apa, chirie asa trebuie sa platim si contributiile, cum platim un instalator asa trebuie platit si preotul.

Stiu cine a iscat acest, un satean impreuna cu fata lui care au facut foarte multe probleme acestui sat, lucrurile spuse de acestia sunt minciuni si va spun aceste lucruri din cunostinta de cauza. Aceasta familia a fost ajutata de catre preot si acestia au vrut sa faca numai rau. Nu este singura data cand impanzesc in sat minciuni despre fiecare om din sat. Sper ca am putut face un mic de lumina in acest scandal.” ne-a scris unul dintre sateni, pe facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.