Dental Alliance
October 2, 2023

ÎNSCRIERI LA ȘCOALA POPULARĂ DE ARTĂ

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, parte componentă a Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, anunţă începerea înscrierilor pentru anul şcolar 2021- 2022.

Oferta de cursuri este următoarea:

– pian, canto religios – prof. Daniela Iacob;

– canto popular – prof. Georgiana Şerban Axinte;

– canto popular – prof. Laurenţiu Marian;

– canto muzică uşoară – prof. Paula Ghivirigă;

– dansuri populare – prof. Claudiu Luchian, prof. Ioan Luchian;

– chitară clasică – prof. Florentin Blănaru;

– pictură, grafică, desen – prof. Radu Macavei;

– pictură, artă decorativă – prof. Cristian Bistriceanu.

Cursantii trebuie să aibă vârsta de minimum 7 ani, pentru disciplinele canto muzică uşoară şi populară, iar pentru celelalte – vârsta de minimum 9 ani. Elevii vor fi admişi în urma unei selecţii făcută de fiecare profesor de curs, luându-se în considerare numărul de locuri disponibile la fiecare disciplină.

În noul an școlar instituția organizează o clasă de dans popular destinat persoanelor de peste 16 ani. Acest curs, la care nu se percepe taxă, se dorește a fi unul care să descopere și să pregătească dansatori talentați și cu dragoste pentru dansul tradițional din zona etnografică Neamț, care să devină în viitor membri ai Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”. Coordonatorii acestui curs vor fi coregrafii Ion Luchian și Claudiu Luchian.

Toate cursurile se vor desfăşura în condiţiile sanitare şi de distanţare impuse de legile în vigoare.

Înscrierile se fac la secretariatul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ, telefon 0233.21.40.26, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap